Rejuvenare faciala cu ACID HIALURONIC

Rejuvenarea  faciala cu acid hialuronic  se adreseaza persoanelor cu  riduri fine si profunde, pentru refacerea volumului pierdut odata cu varsta  de la nivelul obrajilor, santurilor naso labiale, in redefinirea si augmentarea buzelor , precum si pentru corectia depresiunilor cutanate si a cicatricilor faciale post acnee .

     Acidul hialuronic de ultima generatie folosit este  pur 100% (Teosyal) ,de origine non animala, inlaturandu-se astfel  complet riscul reactiilor alergice .Procedura injectabila  este extrem de versatila, existand posibilitatea alegerii produsului cu vascozitatea potrivita zonei de corectat. Astfel pentru pometi , buze sau santurile naso labiale se va alege un produs cu o durata mai lunga de viata (9-18 luni), iar pentru riduri fine  si cearcane un produs cu o vascozitate mai redusa pentru a se integra natural in derm, prezenta acestuia fiind apoi imperceptibila la palpare.

Pentru volum  exista avantajul  injectarii cu canula, un ac fara varf ascutit, usor flexibil, care nu va deteriora tesutul (ocoleste vasele sangvine si nervii), nu lasa vanatai si necesita o singura intepatura.

Durerea este combatuta  prin aplicarea anterioara  a unei creme anestezice si mai nou prin posibilitatea injectarii acidului hialuronic cu anestezic incorporat, senzatia fiind doar de intepatura usoara.

Rezultatul vizibil este imediat, in urma injectarii ramane de obicei o usoara inrosire locala care va disparea in cateva ore, rareori insa se poate forma un hematom care va disparea in 2-6 zile.

Evaluarea statusului clinic general,  explicarea procedurii si a riscurilor acesteia sunt efectuate anterior de medicul specialist, pacientul fiind sfatuit sa respecte intocmai indicatiile pentru prevenirea reactiilor adverse sau complicatiilor.

Lasă un comentariu